Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

Herenparfums

Hier ruik je geen groot aanbod aan mannen- of herenparfums of eau de toilette, maar wel exclusieve. Liever kwaliteit dan kwantiteit :-)

Wij selecteren dan ook de minder bekende niche merken zoals het Engelse ST James of London, het Italiaanse Saponificio Varesino of Mondial 1908 en het Portugese parfumhuis Claus Porto

Ons merk herenparfums: Claus Porto, Musgo Real

Musgo Real werd voor het eerst gelanceerd in de jaren dertig en is nog steeds een klassieker die al generaties lang in Portugese huizen wordt aangetroffen. Het merk behoudt zijn mannelijke esthetiek, met producten die worden aangeboden in vijf verschillende geuren, waaronder zepen, scheerschuim of zeep, aftershave, pre-shave olie en colognes.


Ons merk herenparfums: Mondial 1908

 

Mondial is in 1908 ontstaan in het Italiaanse Florence, uit een grote passie voor het scheren. Mondial begon met de productie van unieke ambachtelijke scheercrème ongeveer 15 jaar geleden met slechts 2 geuren: Mandorla (amandel) en Sandalo (Sandelwood). Het succes van deze hoogwaardige producten heeft Mondial doen besluiten een breder assortiment aan verzorgingsproducten op de markt aan te bieden.


Ons merk herenparfums: Saponificio Varesino

De Saponificio Varesino werd in 1945 opgericht in Brebbia (VA), vlakbij de oevers van het Lago Maggiore, door Dante Bardelli , een soldaat van het Alpenregiment die terugkeerde uit de oorlog, als middel om zijn gezin te onderhouden door de productie van ambachtelijke zeep. die hij, rijdend op zijn Lambretta, in de omgeving zal gaan verkopen en vervolgens zal uitbreiden naar het nationale grondgebied. Door de verbetering van de ambachtelijke methode in combinatie met nieuwe verwerkingstechnieken is Saponificio Varesino vandaag de dag nog steeds een producent van uitstekende was-, toilet-, vlokken- en industriële zepen. Met behoud van de eeuwenoude traditionele Marseille-zeepproductiemethode, nu het erfgoed van steeds zeldzamer wordende zeepfabrieken, onderscheidt het zich vandaag de dag door zijn vermogen om aan elke behoefte te voldoen met basiszepen van uitstekende kwaliteit, zelfs voor merken van externe klanten.


Ons merk herenparfums: St James of London

 

Het was het begin van een nieuw tijdperk in 1953, toen heel Groot-Brittannië zich had herrezen uit de ruïnes van de Tweede Wereldoorlog en een pas gekroonde jonge koningin symbool stond voor vrede en welvaart. Deze tijd maakte plaats voor veel vooruitgang, innovatie en een nieuwe manier van leven, een van euforie en vertrouwen. Het was in dit keerpuntjaar dat het merk St James of London van volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten voor mannen in première ging, waarmee een hoger niveau van verzorgingsregime voor mannen aan het licht kwam.

En vandaag...
In de herfst van 2013 en na een rustperiode van 50 jaar, werd het merk St James of London overgenomen door Todd Fisher, een Amerikaanse ondernemer. Het was in die tijd dat het particuliere merk zichzelf herrees en in 2014 opnieuw lanceerde met nieuwe, moderne geuren met dezelfde volledig natuurlijke originele formules uit 1953. Zoals het was in het begin, worden onze producten nog steeds in kleine hoeveelheden gemaakt. partijen om perfecte kwaliteit & consistentie te verzekeren. Tegenwoordig siert St James of London de schappen van 's werelds beste kledingwinkels, speciaalzaken, salons en kapperszaken en wordt het beschouwd als een van de beste huidverzorgings- en geurproducten ter wereld.


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×