Gratis retourneren in de shop

Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Vr)

Authentieke lifestyleproducten voor heren

Cadeautips voor dames

Veilig betalen

Over ons

Wat ooit begon als een klassieke dagbladhandel is vandaag gegroeid tot een conceptstore waar sigaren, rokersaccessoires, luxe-geschenken en sterke dranken centraal staan.

Om een breder publiek aan te spreken zijn we daarom gestart met een webshop om ons aanbod aan een groter publiek voor te stellen. Webshops zijn vandaag de dag een belangrijk onderdeel geworden, daarom konden ook wij niet stilzitten.

Ben je ook benieuwd naar onze dagbladhandel? Klik dan gerust even op deze button.

Onze naam

Waarom Boutique Albert?

Albert was de grootvader van de zaakvoerder die tevens in dezelfde gemeente woonde als waar onze boetiek is gelegen.

Waar vroeger onze boetiek X-Presse heette is dit enkele jaren geleden omgevormd tot Boutique Albert. Waar vroeger X-Presse meer gespecialiseerd was in pers is onze specialisatie vandaag verlegd naar sigaren, sterke dranken, luxe-geschenken en rokersaccessoires.

Specialist in een niche markt

Door de verdere digitalisering daalde onze krantenverkoop maar bood dit ook opportuniteiten om met andere producten te experimenteren. Sigaren waren een mooi aanvulling op het bestaande assortiment. Door in 2016 op stage te gaan naar de bakermat van de sigaren Cuba, was dit de start van een mooi verhaal.

Bij de herinrichting van onze boetiek werd onze walk-in humidor het pronkstuk van onze boetiek met ondertussen meer dan 300 verschillende merken uit Cuba, Dominicaanse Republiek, Honduras en Nicaragua.

Waarom kiezen voor onze (web)shop?

Wij bieden jou een mooie selectie aan geurlampen, geurstokjes, geurkaarsen, rokersaccessoires, originele sterke dranken, ... en dit voor zowel dames als heren. De producten worden, indien je voor 12u00 besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mochten bepaalde producten toch je ding niet zijn, dan kan je deze gratis retourneren in onze boetiek. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×