Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

Ons verhaal

"Your Daily Moment of Luxury ..."

Jou een dagelijks 'me-time' moment van luxe bezorgen met één van onze producten is dan ook onze missie. Is het niet met een sigaar, dan is het misschien wel met een kopje koffie, je scheerritueel, je krant of magazine of één onze huisparfums.

Wat in 2006 begon als een klassieke dagbladhandel is vandaag gegroeid tot een conceptstore waar sigaren, rokersaccessoires, luxe-geschenken en sterke dranken centraal staan.

Ben je ook benieuwd naar onze dagbladhandel? Klik dan gerust even op deze button.

Onze naam

Waarom Boutique Albert?

Albert was de grootvader van de zaakvoerder die tevens in dezelfde gemeente woonde als waar onze boetiek is gelegen.

Waar vroeger onze boetiek X-Presse heette is dit enkele jaren geleden omgevormd tot Boutique Albert. Waar vroeger X-Presse meer gespecialiseerd was in pers is onze specialisatie vandaag verlegd naar sigaren, sterke dranken, luxe-geschenken en rokersaccessoires.

Specialist in een niche markt

Door de verdere digitalisering daalde onze krantenverkoop maar bood dit ook opportuniteiten om met andere producten te experimenteren. Sigaren waren een mooi aanvulling op het bestaande assortiment. Door in 2016 op stage te gaan naar de bakermat van de sigaren Cuba, was dit de start van een mooi verhaal.

Bij de herinrichting van onze boetiek werd onze walk-in humidor het pronkstuk van onze boetiek met ondertussen meer dan 300 verschillende merken uit Cuba, Dominicaanse Republiek, Honduras, Nicaragua en Costa Rica.

Nieuwe mijlpaal!

Door het grote succes van onze shop in Rekkem én onze webshop ontstond het idee voor een tweede vestiging.

Na een lange zoektocht viel het oog op een pand in aanbouw in de Noordstraat 59 in Roeselare, op de locatie waar vroeg Het Bourgondisch Kruis was gelegen vind je vandaag de tweede vestiging van Boutique Albert.

Sedert 22 juni 2023 hebben we dan ook hetzelfde concept als onze shop in Rekkem doorgetrokken met dezelfde warme, donkere tinten en dezelfde producten zoals onze shop in Rekkem. Naast de klassieke dagbladhandel-producten vind je ook vele huisparfums zoals geurkaarsen, geurlampen en geurstokjes. Sterke dranken, luxe geschenken, herenverzorgingsproducten, scheermateriaal en herenparfums. Als echte eye-catcher werd een grote inloophumidor voorzien met enkele topmerken uit Cuba, Dominicaanse Republiek, Nicaragua, Honduras en Costa Rica met daarnaast de bijhorende rokers-accessoires.

Waarom kiezen voor onze (web)shop?

Wij bieden jou een mooie selectie aan geurlampen, geurstokjes, geurkaarsen, rokersaccessoires, originele sterke dranken, ... en dit voor zowel dames als heren. Héél leuk om te geven of om te krijgen.

De producten worden, indien je voor 12u00 besteld, dezelfde dag (behalve op woensdag) nog verzonden. Mochten bepaalde producten toch je ding niet zijn, dan kan je deze binnen de 14 dagen gratis retourneren in onze boetieks.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×