Gratis retourneren in de shop

Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Vr)

Veilig betalen

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Altijd verzekerd verzonden!

Merken

Ashleigh & Burwood

Gepassioneerd door geuren sinds 1993 zijn vader en zoon John en Andrew Nettleton begonnen met de productie aan de keukentafel van hun Engels boetiek-bedrijf met als belangrijkste familiewaarden: familie, geur, kwaliteit en creativiteit.

Ze hadden een naam nodig, om hun Engelse erfgoed te omarmen, en kwamen bij de namen Ashleigh (of Ashley) en Burwood van de nabijgelegen aristocratische landgoederen, Ashley Park en Burwood Park, beide lokaal bij hun ouderlijk huis en nog steeds bij het hoofdkantoor van het bedrijf vandaag; Heritage House in Surrey.

Boury Bottled

Het bekende 3-sterren Michelin-restaurant Boury uit Roeselare hoeven we jullie niet meer voorstellen. Vanuit hun restaurant werd dan ook deze Boury Bottled collectie gelanceerd.

Net als bij het uitwerken van een nieuw gerecht, ontwikkelden Tim en Ben Boury de spirits, likeuren, vermouths en bieren met een focus op één enkel hoofdingrediënt. Dit product vormt de basis van het recept en bepaalt in hoofdzaak de smaak, de geur, de garnituren. De hoofdingrediënten werden stuk voor stuk gekozen op basis van kwaliteit, kostbaarheid en duurzaamheid.

Deze visie is de essentie van Boury, zowel in de keuken als in het glas, en is ondertussen geëvolueerd tot haar signatuur: frisse zuren, afgewisseld met kruidige en fruitige tonen.

Colibri

"Een ritueel waarop je kunt vertrouwen"

Dat is de geest van Colibri. Sinds hun oprichting zijn ze toegewijd aan het produceren van rookaccessoires en luxe herenproducten.

Dit zijn de momenten om van te genieten, wanneer je het rustiger aan doet en de voortdurende reis van het leven waardeert - of je nu een belangrijke gebeurtenis viert of ontspant na een drukke dag. En als het moment wegebt, blijft je Colibri-accessoire over, een blijk van gemaakte herinneringen, de belichaming van speciale momenten die je hebt meegemaakt - en de belofte dat er nog veel meer zullen volgen.

Dat is in het kort waar Colibri voor staat.

Edwin Jagger

Edwin Jagger is Europa's meest vooraanstaande fabrikant van luxe handgemaakte scheerapparatuur.

In 1988 begon Neil Jagger namelijk met het ontwerpen en vervaardigen van diverse hoogwaardige scheerproducten onder de naam van zijn grootvader: Edwin Jagger. De Edwin Jagger-producten worden met de hand gemaakt en gemonteerd in het Engelse Sheffield, een stad die bekend staat om zijn rijke industriële geschiedenis. De kwaliteit van scheermessen, scheerkwasten en zepen van Edwin Jagger zijn zo gekend wat zich vertaalt als wereldwijde marktleider.

Alle Edwin Jagger-scheersets worden afgewerkt met een grondige kwaliteitscontrole en veilig verpakt in een aantrekkelijke Edwin Jagger-verpakking.

Hunterson

Hunterson Wallets

Les Fines Lames

Les Fines Lames sigarenmessen + accessoires

Millefiori Milano

Millefiori® werd geboren in de late jaren 1990 met een experimentele en eigentijdse visie gericht op het voorstellen van trendy en onconventionele kamergeuren, ideaal voor het decoreren van interieurs. Geïnspireerd door de stad Milaan, een dynamisch en creatief design centrum, wordt Millefiori® een ervaringsmerk dat zich uitdrukt door middel van unieke geuren en moderne stijl. Met Millefiori® wordt de ervaring van kamergeuren omgezet in een verkenning van onconventionele dimensies.

Voor wie op zoek is naar een onderscheidende touch, Italiaanse flair en ongewone combinaties, vertegenwoordigt Millefiori® Zona de perfecte combinatie van buitengewone zintuiglijke ervaringen en boeiend design.

Mondial 1908

Mondial is in 1908 ontstaan in het Italiaanse Florence, uit een grote passie voor het scheren. Mondial begon met de productie van unieke ambachtelijke scheercrème ongeveer 15 jaar geleden met slechts 2 geuren: Mandorla (amandel) en Sandalo (Sandelwood). Het succes van deze hoogwaardige producten heeft Mondial doen besluiten een breder assortiment aan verzorgingsproducten op de markt aan te bieden.

Saponificio Varesino

Toen Bardelli Dante in 1945 weer thuiskwam na de Tweede Wereldoorlog kwam hij erachter dat het leven weer gewoon door ging en dat hij zijn gezin moest kunnen onderhouden. Zijn intuïtie vertelde hem dat ambachtelijk geproduceerde traditionele (scheer)zepen dé manier was. Samen met zijn vrouw Ines begon hij Saponificio Varesino (‘zepen uit Varese’), dat zeventig jaar (en drie generaties) later nog steeds op gemoderniseerde wijze authentieke zepen, scheerzepen en andere producten voor een optimale scheerbeleving produceert volgens de traditionele Marseille-methode.

ST Dupont

ST Dupont aanstekers

ST James of London

Het was het begin van een nieuw tijdperk in 1953, toen heel Groot-Brittannië zich had herrezen uit de ruïnes van de Tweede Wereldoorlog en een pas gekroonde jonge koningin symbool stond voor vrede en welvaart. Deze tijd maakte plaats voor veel vooruitgang, innovatie en een nieuwe manier van leven, een van euforie en vertrouwen. Het was in dit keerpuntjaar dat het merk St James of London van volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten voor mannen in première ging, waarmee een hoger niveau van verzorgingsregime voor mannen aan het licht kwam.

En vandaag...
In de herfst van 2013 en na een rustperiode van 50 jaar, werd het merk St James of London overgenomen door Todd Fisher, een Amerikaanse ondernemer. Het was in die tijd dat het particuliere merk zichzelf herrees en in 2014 opnieuw lanceerde met nieuwe, moderne geuren met dezelfde volledig natuurlijke originele formules uit 1953. Zoals het was in het begin, worden onze producten nog steeds in kleine hoeveelheden gemaakt. partijen om perfecte kwaliteit & consistentie te verzekeren. Tegenwoordig siert St James of London de schappen van 's werelds beste kledingwinkels, speciaalzaken, salons en kapperszaken en wordt het beschouwd als een van de beste huidverzorgings- en geurproducten ter wereld.

Viva Sara

Viva Sara koffie

WoodWick

Al sedert 2016 mogen wij ons als officieel verkooppunt van de WoodWick geurkaarsen noemen. In België waren wij dan ook één van de eerste verkooppunten die deze geurkaarsen in België mochten introduceren. Na vele jaren is deze kaars nog altijd een echte verkoopstopper. Denk maar aan de geurkaars Fireside die al sedert het begin in hun gamma zit. Deze geurkaarsen brengen dan ook sfeer, veel sfeer. Met deze WoodWick geurkaarsen breng je de gezelligheid in huis, daarnaast brengen ze door hun houten lont een unieke sfeer van een knisperende, brandende open haard.

Xikar

XIKAR® is een toonaangevend merk voor sigarenaccessoires en ontwerpt en verkoopt innovatieve producten zoals butaan-aanstekers, snij-instrumenten voor sigaren, reiskoffers, humidors, premium butaan-brandstof en bevochtigingssystemen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×