Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

Huisparfums

Met merken als Ashleigh & Burwood, Millefiori Milano en WoodWick bieden wij een groot assortiment huisparfums aan. Van de geurlampen en geurolie van het Engelse Ashleigh & Burwood over de geurstokjes van het Italiaanse Millefiori Milano tot de knisperende geurkaarsen van WoodWick. We hebben dan ook alles in huis om van je huis een thuis te maken. Van kruidige geuren tot zoete geuren, van bloemige geuren tot citrus geuren. Sedert 2015 zijn wij dan ook een officieel verkooppunt van de ondertussen razend populaire WoodWick geurkaarsen. Deze kaarsen zijn namelijk uniek door hun knisperende geluiden en heerlijke geuren. Wij mogen dan ook trots zijn dat wij in België dit merk mee hebben mogen lanceren.

Ashleigh & Burwood huisparfum

Gepassioneerd door geuren sinds 1993 zijn vader en zoon John en Andrew Nettleton begonnen met de productie aan de keukentafel van hun Engels boetiek-bedrijf met als belangrijkste familiewaarden: familie, geur, kwaliteit en creativiteit.

Ze hadden een naam nodig, om hun Engelse erfgoed te omarmen, en kwamen bij de namen Ashleigh (of Ashley) en Burwood van de nabijgelegen aristocratische landgoederen, Ashley Park en Burwood Park, beide lokaal bij hun ouderlijk huis en nog steeds bij het hoofdkantoor van het bedrijf vandaag; Heritage House in Surrey.


WoodWick geurkaarsen

Al sedert 2015 mogen wij ons als officieel verkooppunt van de WoodWick geurkaarsen noemen. In België waren wij dan ook één van de eerste verkooppunten die deze geurkaarsen in België mochten introduceren. Na vele jaren is deze kaars nog altijd een echte verkoopstopper. Denk maar aan de geurkaars Fireside die al sedert het begin in hun gamma zit. Deze geurkaarsen brengen dan ook sfeer, veel sfeer. Met deze WoodWick geurkaarsen breng je de gezelligheid in huis, daarnaast brengen ze door hun houten lont een unieke sfeer van een knisperende, brandende open haard.


Millefiori Milano Zona huisparfum

Millefiori® werd geboren in de late jaren 1990 met een experimentele en eigentijdse visie gericht op het voorstellen van trendy en onconventionele kamergeuren, ideaal voor het decoreren van interieurs. Geïnspireerd door de stad Milaan, een dynamisch en creatief design centrum, wordt Millefiori® een ervaringsmerk dat zich uitdrukt door middel van unieke geuren en moderne stijl. Met Millefiori® wordt de ervaring van kamergeuren omgezet in een verkenning van onconventionele dimensies.

Voor wie op zoek is naar een onderscheidende touch, Italiaanse flair en ongewone combinaties, vertegenwoordigt Millefiori® Zona de perfecte combinatie van buitengewone zintuiglijke ervaringen en boeiend design.


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×